Kielman Racing Nieuws

30 mei 2006
Jaap Kielman succesvol in de 750 km race van Assen
Afgelopen zondag heeft Jaap, samen met Marcel ter Horst en Han Renselaar, deelgenomen aan de 750 km race, georganiseerd door de NNAC, met een Renault Clio van Team Rook. Al in de tijdtraining liet dit team zien wat ze waard zijn, want er werd een derde startplaats veroverd. Deze plaats wist het team lange tijd vast te houden, al vielen ze het eerste uur wat terug door een extra pitstop. Na het uitvallen van de dikke McGregor BMW en een lange pitstop van de Saker, lag het team ineens eerste. Maar kort daarna sloeg het noodlot helaas ook voor de Clio toe. In de GT-bocht schoot Jaap ineens rechtdoor met een gangetje van 230 km/u doordat de voorremmen totaal versleten bleken. Na een pitstop van meer dan 20 minuten, waarin nieuwe remblokken werden gemonteerd, kwam de Clio toch nog terug tot een zesde plaats. Tevens werden zij eerste in de klasse tot 2000cc. Helaas behoorde de tweede auto uit stal Rook tot een van de uitvallers, maar na afloop waren er toch tevreden gezichten. Want als die remmen het niet hadden begeven .....


26 april 2005
Kielman Racing 1:10
Jaap Kielman is gek op alles wat met auto's te maken heeft. Hij heeft besloten met ingang van dit seizoen een modelrace team te gaan sponsoren met, hoe kan het ook anders, een aantal sets banden. De modelauto is van het merk X-Ray, schaal 1:10 en rijdt competitie in de electro klasse bij  AMCA in Apeldoorn. Tevens zal worden deelgenomen aan diverse open club wedstrijden in Nederland. De wagen wordt onderhouden en bestuurt door de 17-jarige Mitchell van den Heuvel, afgelopen jaar clubkampioen bij MCRL in Lelystad en vierde in de prestigieuze wintercompetitie in Swifterbant.


26 april 2005
Kielman Racing dit jaar niet actief in competitie!
Vanwege een grote verbouwing aan het garagebedrijf, zal Jaap Kielman dit jaar niet in competitie actief zijn. Maar hiermee is Jaap beslist niet verloren voor de nationale autosport, want op meerdere dagen zal de 'good old' Opel Astra op de baan komen om met passagiers weer eens even ouderwets door de duinen van Zandvoort te gummen. De Clio is sinds enkele weken verkocht en rijd nu in andere handen over de Nederlandse circuits.
Ook de Kielman Racing Girls zullen dit jaar regelmatig aanwezig zijn op de nationale circuits voor de promotie van Kielman Racing Tyres en andere sponsoren. Het blijft dus genieten...


26 april 2005
De geheel vernieuwde website is online !!!!
Na een aantal weken hard werken is hij er dan eindelijk: de geheel vernieuwde website. De oude was nogal gedateerd, dus vonden wij dat er maar eens een nieuwe moest gaan komen. De site is gebouwd door Eric van den Heuvel, die in de toekomst de PR van Kielman Racing voor zijn rekening zal gaan nemen. Veel plezier bij het bekijken en laat ons weten wat u van de vernieuwde site vindt.